Αναδιαρρύθμιση διαμερίσματος

Αναδιαρρύθμιση διαμερίσματος

Το διαμέρισμα, βρίσκεται στον τελευταίο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Αγίου Μελετίου στην Αθήνα. Είναι συνολικής επιφάνειας 77μ2 και έχει πρόσβαση σε μεγάλης επιφάνειας δώμα με θέα προς τον λόφο της Ακρόπολης. Στην εξωτερική όψη του κτιρίου βρίσκεται ένας ενιαίος χώρος καθιστικού-τραπεζαρίας, ενώ προς τον ακάλυπτο, δύο υπνοδωμάτια και το λουτρό. Η κουζίνα, στην είσοδο του διαμερίσματος, ενώθηκε με την τραπεζαρία και το καθιστικό. Κυρίαρχο στοιχείο κατά την ανακατασκευή του διαμερίσματος ήταν οι ξύλινες κατασκευές. Ο πάγκος της κουζίνας, με έντονο χρώμα βρίσκεται στο επίκεντρο του χώρου. Οι υπόλοιπες ξύλινες διαχωριστικές επιφάνειες είναι πολλαπλής χρήσης, ορίζουν τα υπνοδωμάτια, έχουν ερμάρια προσβάσιμα και από τις δύο πλευρές τους και φέρουν ανοίγματα.

Κύριος του Έργου : Ιδιώτης
Τοποθεσία : Πατήσια Αθήνα
Μελέτη : 2006
Κατασκευή : 2007
Στάδιο μελέτης : Μελέτη εφαρμογής, Επιστασία
Αρχιτεκτονική μελέτη : Δήμητρα Μπουγά
×